Inpakwerk Limburg

Maastricht en Venlo zijn van oudsher plaatsen waar veel bedrijven zijn gevestigd die inpakwerk beschikbaar hebben. Ook in Kerkrade en andere delen van Limburg zijn er verschillende bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers en mensen die binnen hun poorten willen verpakken en inpakken. Werk dat in Limburg veel voorkomt is bijvoorbeeld het inpakken van bloembollen, folders sorteren en inpakken en in de decembermaand bijvoorbeeld ook het inpakken van kerstpakketten. Het werk kan geschikt zijn voor starters, maar het kan ook dat men een wat ervarener kracht wenst. Ervaring kan dus een pré zijn.

Actuele vacatures inpakwerk Limburg

Ben je woonachtig in Limburg en ben je op zoek naar inpakwerk voor thuis of op locatie? Hou dan onze website goed in de gaten. Regelmatig plaatsen wij nieuwe vacatures op deze pagina. Het werk dat beschikbaar komt is door de grote vraag vaak ook snel weer weg. Zorg er dus voor dat je snel reageert op vacatures die jou aanspreken. Het kan even duren voordat je het gewenste werk krijgt, maar de aanhouder wint. Mocht je werk tegen komen waar je vragen over hebt of je vertrouwd bepaald inpakwerk of een aanbieder hiervan niet, meld dat dan bij ons. Wij willen graag zoveel mogelijk eerlijke vacatures op onze website plaatsen. Indien wij na melding van oordeel zijn dat er iets niet in de haak is, verwijderen wij de vacature.

Gelukkig weten we uit ervaring dat er ook een hoop betrouwbare aanbieders van inpakwerk in Limburg en kun je er dus vanuit gaan dat er relevante vacatures voor je online zullen komen.

13 reacties


 1. Beste heer/mevrouw,

  Na het zien van deze advertentie, was ik direct geĂ¯nteresseerd,
  Ik ben woonachtig in Venlo, en op zoek naar een leuke bijbaan.
  Ik hoop dat ik iets voor jullie mag betekenen.

  Met vriendelijke groet,

  Bart Monsieur

  Beantwoorden

 2. interesse in inapkwerk..werk hard
  ben 42 jaar en woon samen, ik heb 2 kinderen, meid van 17 en jongen van 21..
  ben flexibel en werk graag

  Beantwoorden

 3. Goede morgen,,wij zijn met meerdere personen op zoek naar thuiswerk
  inpak sorteer plak vouw verzend,,kortom naar alles
  groet Annelies

  Beantwoorden

 4. zou graag wat meer willen weten over thuiswerk vooral inpakwerk of verpakken van . verder zou ik willen weten wat het inhoud om thuiswerk te verrichten bv chatten of uittesten ??

  Beantwoorden

 5. ik ben nu werkloos ik wil inpakwerk thuis doen,ik woon in landgraaf,ik hoort graag van jullie gr mambie.

  Beantwoorden

 6. Ik zoek nog inpak werk het liefste voor thuis. Graag hoor ik van u..
  Groetjes jessica goijen

  Beantwoorden

 7. Hallo ben Marie verstappen heb wel interesse maak niks uit wat er in moet gepakt ben heel handig dus graag een reactie

  Beantwoorden

 8. Graag zou ik willen weten of er in limburg inpakwerk is? Ik kan thuis werken maar ook op locatie. Heb ervaring met veel cadeautjes in te pakken.

  Met vriendelijke Groet,

  Ellen Sifneou

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *