Inpakwerk Friesland

Bedrijven uit Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Bolsward en andere steden en dorpen in Friesland hebben geregeld vacatures voor inpakwerk. Ben jij woonachtig in Friesland en ben je op zoek naar thuiswerk, dan kunnen zij geschikt werk voor je hebben. Het werk kan vanuit huis geschieden. De producten en het verpakkingsmateriaal wordt bij je thuis afgeleverd. Op een afgesproken datum worden de ingepakte producten weer bij je afgehaald. Afhankelijk van het werk dat je doet kunnen de inkomsten aardig oplopen.

Actuele vacatures inpakwerk Friesland

Ben jij op zoek naar inpakwerk in Friesland, dan tref je op deze pagina de actuele vacatures aan. Sla deze pagina op in je favorieten en bezoek onze website regelmatig, zodat je geen vacatures mist. Ook via onze berichten en Facebook word je op de hoogte gehouden van actueel werk. Veel mensen zoeken geschikt inpakwerk in Friesland en daarom kan het erg lastig zijn om geschikt werk te vinden. Het is dus ook echt een kwestie van de aanhouder wint. Soms moet je je voor meerdere vacatures aanmelden voordat je geschikt inpakwerk vindt.

Inpakwerk op maat in Friesland

Veel mensen hebben een bepaald type inpakwerk dat het beste bij hen past. Anderen hebben weer geen voorkeur en pakken aan wat ze aan kunnen pakken. Wat voor inpakwerk je in Friesland ook zoekt, het is belangrijk dat je werk doet wat jou naar het zin is. Dan heb je namelijk de meeste kans van slagen. Als je werk doet wat je leuk vindt motiveert je dat en dan gaat het werk vaak een stuk gemakkelijker.

13 reacties


 1. Ik zoek inpakwerk als bijverdienste. Ik ben een man van 33 jaar en ik woon in Drachten. ‘S avonds en vooral in het weekend heb ik een zee van tijd over.
  Ook heb ik enige ervaring met inpakwerk, ik heb toen casino fiches in een zakje gedaan en per 120 zakjes in een doosje gedaan.
  Ook heb ik brieven in enveloppen gedaan en adres stickers geplakt.
  Deze werden om de week gehaald op zaterdag ochtends.

  Eigenlijk wil ik alles wel doen, zoals spullen inpakken, stickers plakken, sorteren, brieven in envelop doen enzovoorts…..
  Overdag werk ik gewoon daarom zou het ideaal zijn als de orders ’s avonds of in het weekend gebracht en gehaald kunnen worden.
  Ik heb enige ruimte om spullen op te slaan, meer als 30m3.

  Neem maar contact met mij op en kom met een voorstel.

  Beantwoorden

 2. Hallo ik heb wel interesse voor het inpakwerk thuis. Ik hoop wat van u te horen.
  Ik zoek wel iets in Friesland.

  Gr T Tolsma

  Beantwoorden

 3. Wij wonen in Jubbega, wij beschikken over voldoende ruimte +/- 50/60 vierkante meter werk en of verpakking oppervlakte,en buiten ruime laad en los gelegenheid, en wij hebben voldoende tijd en zin inpakwerk te verrichten
  Wij komen uit de bloemen export industrie, als zelfstandig ondernemers
  maar vinden het nog te vroeg om niets te doen.

  Wij hopen spoedig iets van u te horen.

  Vriendelijke groeten Fam. Degen

  Beantwoorden

 4. Hallo ik zoek inpakwerk wat ik vanuit huis kan doen maakt me niet uit wat het is

  Beantwoorden

 5. Hoi ik zou graag thuiswerk willen doen heb erg veel tijd over elke dag ben ik bereid om te werken graag een reactie terug voor mogelijk heden

  Mijn adres is Jubbega
  Ben 38 jaar jong

  Met vriendelijke groet.

  Beantwoorden

 6. Geachte heer/mevrouw,

  Graag zou ik wat meer informatie willen ontvangen over het inpakwerk in Friesland.
  Ik zelf woon in Leeuwarden.
  Ik heb wel belangrijk bij wat extra werk.

  Met vriendelijke groeten, Bianca Janssens

  Beantwoorden

 7. Ik ben wel geïnteresseerd in inpakwerk .ik woon in de buurt van drachten. Wij hebben een grote kamer over waar dit goed zou kunnen.

  Beantwoorden

 8. Goede avond.
  Ik zou me graag willen aanmelden voor inpak werk in Friesland.
  Hebben jullie ook vacatures daar van of info.
  Wacht u reactie af.
  VR gr Erika

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *